Skip to main content

FAQ

FAQ

Är mitt årskort personligt?
Nej – kortet är inte personligt, och vi uppmuntrar dig att låna ut ditt kort om du själv inte kan gå på en match så att platsen inte står tom. Namn på kortet spelar alltså ingen roll. Däremot är platskategori och priskategori fasta. Ståplatskort kan endast användas på ståplats, ungdomskort kan endast användas av ungdomar, pensionärskort kan endast användas av pensionärer och studentkort kan endast användas av en student med ett giltigt CSN- eller Mecenat-kort.

När får jag mitt säsongskort för 2016?
Vi anpassar utlämning och utskick av säsongskort till den allsvenska premiären, vilket innebär att vi kommer skicka ut korten under mars månad. Om du beställer ditt säsongkort när säsongen startat tar det ca två veckors från beställningsdatum innan du har ditt kort i handen.

Vad finns det för biljettkategorier?
Sittplats långsida: Sektion A, D, E, F, J
Sittplats kortsida onumrerat: Sektion H, B
Hemmaklack stå onumrerat: Sektion G
Bortaklack stå onumrerat: Sektion C
Handikapp: Rullstolsplatser på Bravida Arena är belägna vid sektion E. Biljetter köps via Ticnets callcenter 0771-70 70 70, hos Got Event eller i kassan på Bravida Arena på matchdagen. Biljett för 1 ledsagare ingår.

Vad finns det för pristyper?
- Pensionär from 65 år
- Ordinarie (vuxen)
- Ungdom 14 -18 år
- Student (giltigt csn-kort)
- Barn 5-13 år

Jag har glömt mitt lösenord, vad gör jag?
Under inloggningsrutan kan du klicka på ”glömt lösenordet?” och följa instruktionerna där. Övriga frågor kring inloggningar hänvisas i första hand till vår systemleverantör, Ticnet på telefonnummer 0776-70 77 77.